Vitality Wellness

Vitality Wellness„Akik a kezükkel látnak!”

2015-ben elnyertük a CSR Piac:
Társadalmi Vállalkozás Különdíját

Szalonunk 8 éve foglalkozik masszázs szolgáltatás nyújtásával Budapesten. Látássérült és hallássérült dolgozóink professzionális szintű tudással várják vendégeiket, hiszen több tízéves tapasztalat van a hátuk mögött és kialakult képességeik is különlegesek.

Elkötelezett hirdetői vagyunk az egészségmegőrzésnek! Valljuk, hogy mindenki számára kulcsfontosságú a masszázs nemcsak rehabilitáció, de megelőzés szempontjából is.
Az egészséges szemléletmód kialakításán túl, társadalmi célunk, hogy hozzásegítsük az embereket annak a kommunikációs szakadéknak az átugrásához, mely a megváltozott munkaképességűek és a társadalom többi tagja között húzódik.

A masszázs gyógyhatásai és a társadalmi felelősségvállalás melletti elkötelezettségen túl a csapat hozzáállása adja a vállalkozás sava-borsát, a munkavállalók szívüket-lelküket beleadva állnak helyt a Vitality Wellness üzletében, céges masszázsokon, rendezvényeken.

2015-ben megnyertük a CSR Társadalmi Vállalkozás különdíját és minél több, stratégiánkkal megegyező eseményen és rendezvényen veszünk részt.