Piroskavárosi Kft.

Piroskavárosi Kft.PIROSKAVÁROSI SZOCIÁLIS ÉS REHABILITÁCIÓS FOGLALKOZTATÓ NONPROFIT KFT.
6640 Csongrád, Szent Imre u. 19.

Társaságunkat Csongrád Város Önkormányzata 100%-os tulajdonosként, 2000-ben alapította.
Fő célkitűzésünk az ellátási színvonal folyamatos emelése, valamint az ehhez szükséges anyagi és pénzügyi források biztosítása.

Székhely: 6640 Csongrád, Szent Imre u. 19.
Tel: 63/570-307, fax: 63/570-308, e-mail: szoci@csongrad.hu

Telephelyei:
I. sz. telephely: Csongrád, Templom u. 13./A.
II. sz. telephely: Csongrád, Fő u. 74.
III. sz. telephely: Csongrád, Tanya 362.
IV. sz. telephely: Csongrád, Dózsa György tér 1.

A közhasznú társaság alapítója:
Csongrád Város Önkormányzata
6640 Csongrád, Kossuth tér 7.

Foglalkoztatási besorolása: Védett Műhely
Fő tevékenységei:
88.99’ M.n.s. egyéb szociális ellátás bentlakás nélkül /közhasznú/
Rehabilitációs foglalkoztatás
Intézményen belüli foglalkoztatás

1. Szociális alapszolgáltatás:
Közösségi Pszichiátriai Ellátás
Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye

Célunk, hogy az ellátottjaink a szolgáltatásainkat minél nagyobb gyakorisággal, vegyék igénybe, és egyéni igényeiknek megfelelően új szolgáltatásokat vezessünk be.
Munkatársaink minden szaktudásukat felhasználva, nagyfokú odafigyeléssel, empátiás és tolerancia készségge állnak klienseink rendelkezésére.

Társaságunk működési területénél fogva is a humánum és a mentálhigiénés szakértelem jellemzi, ezért gondolunk arra, hogy e nemes célt a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatását tovább folytassuk, hogy képessé váljanak a számukra lehetséges megelégedett, és hasznos életre.

2. Rehabilitációs foglalkoztatás
Fontos feladatunknak tartjuk a megváltozott munkaképességű emberek számára megmaradt képességeikre építve a legmagasabb szintű foglalkoztatás biztosítását, amely bérmunka formájában valósul meg. A megváltozott munkaképességű dolgozóink száma 89 fő. Terveink közt szerepel a munkahelymegtartás, és folyamatos piackutatás.

3. Étkeztetés
A Piroskavárosi Kft. központi telephelyén / Csongrád, Szent Imre u. 19. szám alatt/ történik. A konyhánk kapacitása 300 adagos, kihasználtsága 100%-os. Törekszünk a megfelelő mennyiségű, és minőségű étel előállítására.

4. Szociális bolt
Mottónk: ,,Helyben helyit”, csongrádi őstermelőktől vásároljuk a zöldséget és gyümölcsöt, házi tejet, túrót, sajtot, ezzel támogatva őket. A boltban alapélelmiszereket, és háztartási vegyi árut értékesítünk.
A csongrádi kártya 10% kedvezményre jogosítja fel a kedvezményezettek körét, a teljes árukészletből.

A munka amennyiben érdeklődésünknek, képességeinknek és motivációnknak megfelelő feladatokat lát el, célt és értelmet nyújt életünknek, képes hozzájárulni személyes fejlődésünkhöz, önmegvalósításunkhoz, anyagi és szociális biztonságunk megteremtéséhez