Partnerek 2015

Accor-Pannonia Hotels Zrt.

Az Accor a világ első számú, Európa vezető szállodaüzemeltető vállalata. Az egyetlen szállodai csoport, amely a luxustól egészen a gazdaságos szállodai kategóriáig minden piaci szegmensben aktívan jelen van. Tevékenysége lefedi mind az 5 kontinenst: 92 országban több, mint 3 500 szállodát, összesen 450 000 szobát üzemeltet, s ezzel több, mint 160 000 munkavállalót foglalkoztat.

Bővebben

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

www.bkik.hu

CAE Engineering Kft.

Az 1998-ban alapított CAE Engineering Kft. a repülőgép-szimuláció terén piacvezető kanadai CAE Inc. hazai partnere. A panorámás Gellért-hegyi irodában világszínvonalú szoftverfejlesztő csapat dolgozik nemzetközi projekteken (pl. Tornado, Eurofighter vadászgépek, CH53 helikopter, Airbus A320 repülőgép szimulátorai).

Bővebben

Decathlon

A nemzetközi Decathlon csoport ma 60 000 munkatárssal dolgozik a világ 26 országában. A 39 éves múltra visszatekintő francia központú társaságunk 4 kontinensen megtalálható 950 Decathlon áruházával, Európában piacvezető a sportszerek forgalmazása, tervezése valamint gyártása terén.

Bővebben


ERFO és KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft-k

A KÉZMŰ és az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft-k – amelyek közel 65 éve Magyarország legnagyobb, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társaságai – 2015 májusától közös vezetéssel és integrált szemlélettel működnek. Az országszerte több mint 120 telephelyen több mint 6000 fő munkavállalót foglalkoztatunk, akik 80%-a megváltozott munkaképességű.

Mindkét állami szervezet foglalkoztatáspolitikai célja, tevékenységének meghatározója a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása, a sikeres és tartós nyílt-munkaerőpiaci elhelyezkedésük elősegítése. Integrált módon valósítják meg a fogyatékos és a megváltozott munkaképességű munkatársak foglalkoztatását, kiemelt hangsúlyt fektetve az egyéni foglalkoztathatósági szempontok érvényesítésére.

Bővebben

ETC Nyelvoktató Stúdió

Főnix Speciális Mentők Közhasznú Egyesület

fonixrescue.com

Fővárosi Vízművek Zrt.

A Fővárosi Vízművek Zrt. 147 éve gondoskodik Budapest és számos fővárosi környéki település ivóvízellátásáról. Tevékenységünk 2004-ben szennyvíztisztítással, illetve csatornahálózat-üzemeltetéssel is bővült. Az elmúlt közel másfél évszázad alatt társaságunk hatalmas utat tett meg. A hajdan még gőzgépekkel működő vízmű-telepeket modern, az ivóvíz-szolgáltatás és szennyvízkezelés egyre szigorúbb követelményeit kielégítő, automatizált létesítmények váltották fel.

Bővebben

General Electric Company

A GE 1989 vége óta sikeresen működik Magyarországon, mára a cég mind az öt fő üzletága aktív hazánkban. Jelenleg a GE a legnagyobb amerikai munkáltató (több mint 12 000 munkatárs) és befektető, valamint az egyik legnagyobb exportőr Magyarországon, melyhez hozzájárul több mint 2 000 kulcsbeszállítója is.

Bővebben

Geers Hallókészülék Kft.

A GEERS nagyothallással élőknek kínál megoldást. Az emberek az igényeiket, a vágyaikat, a másokkal létrehozott kapcsolataik révén valósítják meg, a kommunikáció lehetősége az alapja a családi és társadalmi kötelékek kiépítésének. Ezért szeretné a GEERS mindenki hallását a lehető legoptimálisabbá tenni.

Bővebben

Haldex

Teherautókhoz és trailerekhez gyártunk fékmunkahengereket, levegőszárítókat, kábeleket és szelepeket.
Vállalatcsoportunk az egész világon jelen van, több mint 2000 főt foglalkoztatva.
A magyarországi gyártóegység 2004-ben zöldmezős beruházásként indult, jelenleg mintegy 170 főt foglalkoztatunk szentlőrinckátai üzemünkben.

Bővebben

Kodolányi János Főiskola

A Kodolányi János Főiskolán jelenleg 5 felsőoktatási szakképzés szakon, 10 alapszakon, 3 mesterszakon és több tucat szakirányú továbbképzési szakon és felnőttképzési oktatási formában több mint 3 500 diák tanul.

Bővebben

Legrand Zrt.

A Legrand Csoport magyarországi vállalata a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt.. A saját munkavállalókon túl Szentesen, ill. Csongrád-megyében további 500 főnek, jellemzően megváltozott munkaképességű embereknek biztosít munkát.

Bővebben

Napra Forgó Nonprofit Kft.

A Napra Forgó Nonprofit Kft. célja, hogy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű, elsősorban megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerő-piaci (re)integrációját támogassa. Módszereinkben mindig törekszünk újszerű, innovatív megoldások bevezetésére, melyek a szakmai tapasztalatainkon alapszanak, és az integrált foglalkoztatási rehabilitációt támogatják.

Bővebben

Nemzetgazdasági Minisztérium

www.kormany.hu

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal

www.nive.hu

NEXON

A NEXON egy tisztán magyar tulajdonú, bér- és humán-ügyviteli szoftverek fejlesztésével, valamint HR szolgáltatásokkal foglalkozó társaság. A magyar gazdaság meghatározó szereplői, valamint a TOP 200 cégek közel harmada a NEXON szolgáltatásait veszi igénybe:[1] több mint egymillió munkavállaló bérügyviteli feladatait a NEXON alkalmazásaival végzik.

Bővebben

Nézz Más Szemmel Nonprofit Közhasznú Kft.

facebook.com/nezzmasszemmel

Pepper Art Projects

A Pepper Art Projects művészetkedvelő civilek non-profit kezdeményezéseként jött létre, mely a kortárs képzőművészet minél szélesebb körű bemutatását, népszerűsítését tűzte ki céljául.

Bővebben

Provident Pénzügyi Zrt.

A Provident Pénzügyi Zrt. a személyi kölcsönök piacának meghatározó szereplője. Rövid futamidejű, kis összegű kölcsönöket nyújt banki átutalás útján.

Bővebben

Rákbetegek Országos Szervezete

A Rákbetegek Országos Szervezetét a Fővárosi Bíróság 1990-ben jegyezte be a társadalmi szervezetek nyilvántartásába, azaz ebben az évben ünnepelte fennállásának 25 éves évfordulóját.

Bővebben

REGIO Játékkereskedelmi Kft.

A REGIO Játékkereskedelmi Kft.-t 1990-ben, családi vállalkozásként alapította Gyaraki József ügyvezető. A vállalat jelenleg 33 áruházzal és a kereskedők számára is elérhető web áruházzal hazánk piacvezető játékforgalmazója.

Bővebben

RehabJob Nonprofit Kft.

Ha megváltozott munkaképességűek integrációja, akkor a Rehabjob!
A Rehabjob 2011 óta működik és fejlődik folyamatosan. Elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos kutatást és fejlődést, hiszen az integráció annyira gyerekcipőben jár Magyarországon, hogy szükség van mindig újabb és hatékonyabb megoldások megtalálására a hazai viszonyokra vonatkoztatva és megbízóinkra testre szabva.

Bővebben

Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó „zártkörűen működő” Részvénytársaság

Társaságunk a megváltozott munkaképességű személyek foglalkozási rehabilitációjának bér- és költségkompenzációs támogatási rendszere figyelembevételével rehabilitációs foglalkoztatási modellt fejlesztett ki és működtet.

Bővebben

TESCO

A Tesco-csoport az egyik leggyorsabban fejlődő nemzetközi áruházlánc. Mára a világon három földrészen (Európa, Amerika, Ázsia), 14 országban, több mint 5300 üzlettel, közel 500 000 alkalmazott számára teremt munkalehetőséget. 2010/2011-ben több mint 23 milliárd forint értékben osztott szét támogatásokat azokban az országokban, ahol áruházaival jelen van.

Bővebben

Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége

A TÖOSZ 26 éves szakmai múltjával a háta mögött, jelenleg is az ország legnagyobb, legerősebb, jelentős nemzetközi kapcsolatokkal, korszerű infrastruktúrával, elismert szakértőkkel és magasan képzett apparátussal rendelkező érdekvédelmi szervezete. Helyzetéből adódóan jelenleg az egyetlen olyan önkormányzati érdekvédő szervezet, amely képes az érdekképviseleten és – egyeztetésen túl, színvonalas szolgáltatásokat is nyújtani tagjainak, illetve igény esetén az egész önkormányzati szférának.

Bővebben

Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.

A Trenkwalder Magyarország piacvezető személyzeti szolgáltatójaként 25 éves hazai tapasztalattal megoldásokat kínál különböző vállalatok számára a megváltozott munkaképességű munkavállalók toborzásában, kiválasztásában. A munkaerő közvetítés mellett más egyéb humánszolgáltatást, szakmai tanácsadást is biztosítunk partnereink számára a rehabilitációs foglalkoztatással kapcsolatban. A szolgáltatásaink mind minőségben, mind országos lefedettség tekintetében egyedülállóak.

Bővebben

Vitality Wellness

„Akik a kezükkel látnak!”
Szalonunk 8 éve foglalkozik masszázs szolgáltatás nyújtásával Budapesten. Látássérült és hallássérült dolgozóink professzionális szintű tudással várják vendégeiket, hiszen több tízéves tapasztalat van a hátuk mögött és kialakult képességeik is különlegesek. Az egészséges szemléletmód kialakításán túl, társadalmi célunk, hogy hozzásegítsük az embereket annak a kommunikációs szakadéknak az átugrásához, mely a megváltozott munkaképességűek és a társadalom többi tagja között húzódik.

Bővebben

Szervező partner

NEXON Akadémia

Előadóink a szakma kiválóságai: Minisztériumok, közigazgatási intézmények vezető munkatársai, bírók, pénzügyi szakemberek. A törvényi változásokról és azok gyakorlati használatáról nálunk első kézből tájékozódhat.

Bővebben