Partnerek 2014

McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft.

Vállalatunk egyik legfontosabb értékének a munkatársait tekinti, ezért igyekszünk mindent megtenni azért, hogy munkavállalóink elégedettek legyenek munkahelyükkel, hosszú távon megtalálják számításaikat, egy jó csapatban, motiváló környezetben végezhessék munkájukat. Ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt két évben a McDonald’s hivatalosan is Magyarország legjobb munkahelyei közé tartozik.


Bővebben

Nestlé Magyarország

A Nestlé nagy hangsúlyt helyez arra, hogy vásárlóinak mindig a legjobb minőségű élelmiszereket biztosítsa. Nem meglepő hát, hogy nap mint nap milliók választják a cég termékeit és fejezik ki ezzel a Nestlé iránti bizalmukat.


Bővebben

Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.

A Magyarországon 18 éve jelenlévő Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. a munkaerő-kölcsönzés területén 2005 óta piacvezető. 9 ezer fő kölcsönzött munkavállalóval és 25 milliárd forint éves árbevétellel az ország 7. legnagyobb foglalkoztató vállalata.


Bővebben

General Electric Company

A GE 1989 vége óta sikeresen működik Magyarországon, mára a cég mind az öt fő üzletága aktív hazánkban. Jelenleg a GE a legnagyobb amerikai munkáltató (több mint 12 000 munkatárs) és befektető, valamint az egyik legnagyobb exportőr Magyarországon, melyhez hozzájárul több mint 2 000 kulcsbeszállítója is.


Bővebben

Legrand Zrt.

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A Legrand Csoport magyarországi vállalata az átlagosan 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt., mely jogelődjei révén 90 éven is túlnyúló szakmai tapasztalattal rendelkezik.


Bővebben

Mio Conto Kft.

A társaság 1997-ben alakult két magánszemély tőkéjéből. Kezdetekben mezőgazdasági termék felvásárlásával, értékesítésével és termelő gépek, gépjárművek bérbeadásával foglalkozott. 2009-től foglalkoztat megváltozott munkaképességű munkavállalókat Csongrád megyében, három akkreditált telephelyen.


Bővebben

Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft.

Vállalatunk, a japán Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft., a Budapest központjától 15 kilométerre lévő biatorbágyi ipari parkban, zöldmezős beruházásként építette fel üzemét, ahol autó-hifi termékek (autórádiók, CD-lejátszók és -váltók, központi kijelzők) gyártását kezdte meg 1999 októberében.


Bővebben

OPTEN Kft.

A 100%-ig magyar tulajdonú OPTEN Informatikai Kft. a hazai igényeket folyamatosan szem előtt tartva fejlesztései és innovációi révén immár 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője.


Bővebben

Kézmű Nonprofit Kft.

A Kézmű Nonprofit Kft., Magyarország legnagyobb állami tulajdonú könnyűipari vállalata 1953 óta szolgálja ki a magyar és nemzetközi konfekció- és bőrdíszműipart, de nagytételben készít vegyesipari termékeket és sportszereket is hazai, illetve külföldi megrendelésre.


Bővebben

ÁllásStart Kft.

Az ÁllásStart Kft. 12 éve segíti a vállalatok és álláskeresők sikeres egymásra találását, elsősorban az álláskeresők számára ingyenesen biztosított karrierkiadvánnyal, mely a nyomtatott és CD formátum mellett idén - az Európa szinten is egyedülálló funkciókkal ellátott e-kiadványként - online formátumban összesen kb 500.000 emberhez jut el.


Bővebben

Chocolips Hungary Kft.

A Chocolips Hungary Kft. egy fiatal magyar vállalkozás, amely Chocolips márkanév alatt kreatív csomagolású csokoládét hozott forgalomba Magyarországon. A cég maréknyi csapatának célja, hogy a bűnös élvezetből élvezetes ajándék legyen azáltal, hogy a csokihoz ötletes üzeneteket és egyedi designt társít.


Bővebben

Kockacsoki Nonprofit Kft.

A társadalmi vállalkozásként működő Kockacsoki Nonprofit Kft. célja a munkaerőpiacon egyik leghátrányosabb helyzetű csoportba tartozó autista emberek foglalkoztatásának elősegítése, életminőségük javítása. Csokoládé manufaktúránkban komplex foglalkoztatási programot valósítunk meg.


Bővebben

Merkapt Zrt.

A MERKAPT Kft. 1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely 2012. március 1-től Zrt.-ként működik.


Bővebben

PEMÜ Műanyagipari Zrt.

A PEMŰ Zrt. 1959-es alapítása óta számos műanyag-feldolgozási technológiát meghonosított, profilja szerint három csoportra osztva műanyagfeldolgozó tevékenységét.


Bővebben

PALOTA-15 Rehabilitációs és Közfoglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Az 50 éves múltra visszatekintő XV. kerületi Szociális Foglalkoztató megszűnt, és annak profilját megújítva, a mai piaci igényeknek megfelelően szélesítve alapította a XV. kerületi Önkormányzat 100% tulajdonban a Palota–15 Rehabilitációs és Közfoglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft-t.


Bővebben

Szimbiózis Alapítvány

A Szimbiózis Alapítvány 1999-ben alakult Miskolcon, nonprofit civil szervezetként az eltelt évek alatt egy komplex szolgáltatási modellt hozott létre. Fő célcsoportunkat autizmussal élők és értelmileg akadályozottak alkotják, de különféle szolgáltatásokat nyújtunk más fogyatékossággal élők számára is.


Bővebben

Szegedi SZEFO Zrt.

Társaságunk a megváltozott munkaképességű személyek foglalkozási rehabilitációjának bér- és költségkompenzációs támogatási rendszere figyelembevételével rehabilitációs foglalkoztatási modellt fejlesztett ki és működtet.


Bővebben

Aranyszív Ambulance

Az ARANYSZÍV AMBULANCE térítéses betegszállítással foglalkozik Magyarország teljes területén, külföldre is. Több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk. Számunkra fontos betegeink kényelme és elégedettsége.


Bővebben

Rákbetegek Országos Szervezete

A Szervezet céljai:

  • a rákbetegek érdekeinek országos képviselete, érdekérvényesítése,
  • a rákbetegek hazai egyesületeinek, klubjainak összefogása és meghatározott esetekben közvetlen segítése,
  • a rákbetegséggel, a rákbetegek életével kapcsolatos széleskörű szemléletformálás,
  • a rákbetegek kellő mértékű, humánus és szakszerű tájékoztatása, jogaik megismertetése, érdekképviselete,
  • segítő szolgáltatások biztosítása.
Bővebben

Ösvény Esélynövelő Alapítvány

Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány 1999-ben alakult. 15. éve működő szervezetünk fő célkitűzése a foglalkoztatottság javítása a Sárréten. Célcsoportjaink: nők, romák, fiatalok, és a megváltozott munkaképességűek.


Bővebben

Református Missziói Központ

A Magyarországi Református Egyház társadalmi missziói munkájának koordinálására, hatékonyabbá tételére, tevékenységük egységes szemléletben történő kezelésére, szakmai irányításuk, felügyeletük, vezetőik összefogására, gazdálkodásuk, adminisztrációjuk segítésére hozta létre a Református Missziói Központot.


Bővebben

Piroskavárosi Kft.

Társaságunkat Csongrád Város Önkormányzata 100%-os tulajdonosként, 2000-ben alapította. Fő célkitűzésünk az ellátási színvonal folyamatos emelése, valamint az ehhez szükséges anyagi és pénzügyi források biztosítása.


Bővebben

Új Vis Vitalis Kft.

A cég több mint 25 éves múltra tekint vissza, jelenlegi formájában, mint családi vállalkozás 2013 nyara óta működik. Két fő profilunk biotechnológiai szolgáltatások nyújtása és kozmetikai termékek gyártása.


Bővebben

Tantusz Kft.

Cégünk 1994-ben alakult Betéti Társaság formájában. 2000-ben Kft-vé alakultunk. Ugyan csak ebben az évben kerültünk kapcsolatba megváltozott munkaképességű emberekkel, majd nem sokára néhányan munkába is álltak nálunk. Munkánk során fő tevékenységünk a különböző nyomtatások, jelölések. Többek között a vakok és gyengén látók számára történő Braille nyomtatás, akadálymentesítő táblák készítése.


Bővebben

Szervező partner

NEXON Akadémia

Előadóink a szakma kiválóságai: Minisztériumok, közigazgatási intézmények vezető munkatársai, bírók, pénzügyi szakemberek. A törvényi változásokról és azok gyakorlati használatáról nálunk első kézből tájékozódhat.


Bővebben