OPTEN Kft.

OPTEN Kft.A 100%-ig magyar tulajdonú OPTEN Informatikai Kft. a hazai igényeket folyamatosan szem előtt tartva fejlesztései és innovációi révén immár 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője.

Az OPTEN Kft. több évtizedes tapasztalatával és speciális céginformációs rendszereivel elősegíti a kontrollált követelésmenedzsment folyamatokat és a nemfizetésből származó veszteségek hatékony csökkentését. Cégünk folyamatos fejlesztései és innovációi kivívták számos szakmai fórum elismerését. Az OPTEN mára 2012-ben és 2013-ban is elnyerte a Business Superbands díjat. A cég weboldala „Professzionális üzleti adatbázisok az informatikai rendszerek mögött” címmel 2011-ben megkapta a MATISZ Kiváló Magyar Tartalom címét. Az OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatást 2010-ben az Invitel InnoMax pályázatán I. díjjal jutalmazták. E fejlesztés azóta majd a teljes pénzintézeti szektor kockázatelemzési folyamatának meghatározó részévé vált.

Fontos látni, hogy míg a kockázatelemzésből élő üzletágak (kereskedelmi bankok, lízing és faktoring cégek) magas kultúrával rendelkeznek a vevőminősítés folyamatosan fejlődő információs világában, sok vállalat nincs megfelelően felkészülve a megnövekedett kockázatok kezelésére. Legyen szó előminősítésről (cégdemográfiai, pénzügyi, illetve fizetési tapasztalat alapján) vagy a meglévő partnerek folyamatos monitoringjáról, lépést kell tartani a változó gazdasági környezettel és az igénybe vehető megoldások ismeretével.

A folyamatosan változó jogszabályi környezetben elengedhetetlen a minőségi, naprakész jogi adatbázisok használata. Az OPTEN Kft. 1999 óta szolgálja ki a jogi szakmát elektronikus adatbázisokkal. A felhasználók igényeinek kielégítése érdekében az OptiJUS online jogi adatbázis mellett a nyomtatott szakkiadványok és a tematikus jogi szakkonferenciák is kiegészítik a cég jogi szakkiadói tevékenységét.

A jogi szakmával való mind szorosabb kapcsolat és az elismert szakemberekből álló szerzőgárda a minőségi garancia a folyamatos magas színvonalú szolgáltatásokhoz. A Magyar Ügyvédi Kamara és a Budapesti Ügyvédi Kamara mellett a cég szoros együttműködését alakított ki a Magyar Jogász Egylettel, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarával, a Budapesti Igazságügyi Szakértői Kamarával, a Magyar Könyvvizsgálói Kamarával és számos egyéb érdekvédelmi szervezettel. Több ezer jogi szakember – köztük ügyvédek és könyvvizsgálók – használja elégedetten az OPTEN OptiJUS rendszerét.

Küldetésünk

Cégünk filozófiája, hogy a gazdálkodó szervezetek döntés-előkészítését és döntéshozatalát érdemi és megbízható gazdasági, marketing és jogi információkkal segítse annak érdekében, hogy azok még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak. Legyen szó akár egyedi igényű pénzintézetekről, nagyvállalatokról vagy költségvetési intézményekről; akár a KKV szektor cégeiről, könyvelőkről, könyvvizsgálókról vagy ügyvédekről, szolgáltatásaink professzionális hátteret nyújtanak. A naprakész, pontos és minőségi adatokra épített rendszerek mindennapi használatával hatékonyan csökkenthető a cég üzleti kockázata, növelhető az árbevétele, vagy éppen európai uniós pályázati források válnak elérhetővé számára.

Az OPTEN Kft-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk magas színvonalú szolgáltatásainkkal és hosszútávon gyümölcsöző, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki. Tevékenységünket szigorúan a hazai és nemzetközi jogszabályi valamint hatósági követelményeknek megfelelően végezzük, különös tekintettel az adatvédelmi előírások betartására.

Célunk, hogy az OPTEN Kft. szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, minőségképességünk és versenyképességünk megőrzésének és javításának szem előtt tartásával.

http://www.opten.hu/