Merkapt Zrt.

Merkapt Zrt.

Cégismertető

MERKAPT – több, mint 20 éve az épületgépészetben

A MERKAPT Kft. 1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely 2012. március 1-től Zrt.-ként működik.

CÉGFILOZÓFIA – „A MERKAPTNAK NEM MINDEGY”

Termékportfóliónk kialakításában előtérbe helyezzük a magyar termékeket, emellett a közel harminc európai gyártótól importált, folyamatosan bővülő áruválasztékunkkal az épületgépészet több ágazatát is kiszolgáljuk. Kínálatunkban megtalálhatók a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és klímaszerelési anyagok, valamint a fürdőszobai termékek és kiegészítők.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megújuló energiákat hasznosító rendszerek fejlesztésére és értékesítésére, mely területen jelentős referenciákkal rendelkezünk. Kínálatunk teljes körűen felöleli a megújuló energiaforrásokon alapuló energiatakarékos, környezetbarát, alacsony hőmérsékletű fal-padlófűtést, felülethűtést, épületszerkezet-temperálást, kombinálva a legmodernebb szabályozás technológiai elemekkel a tervezéstől a kivitelezésig. Saját fejlesztésű, hazai gyártásban előállított termékeink a Geowarm talajszonda és Walltherm falfűtési panel.


A környezetkímélő és energiatakarékos rendszerek értékesítése mellett a környezetvédelem is fontos szerepet kap cégünk életében, szelektív hulladékgyűjtéssel, és újrahasznosítással igyekszünk tenni környezetünkért.

Kínálatunkat nem kizárólag az alacsony áron elérhető termékekből, mint inkább a minőségi és megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező, szakmai szempontból is elfogadható, széles áruválasztékból igyekszünk összeállítani.

Tevékenységünket az ISO 9001 minősítés jegyében végezzük. Megrendelőink számára teljes körű megoldást kínálunk; a pályázati lehetőség felkutatásától kezdve a szakmai tanácsadáson át a komplex rendszer beszerzéséig. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent, amelyek eredményeképpen üzletfelünk elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Üzletfilozófiánk egyik alappillére, hogy a legjobb termék, vagy rendszer is csak a megfelelően tájékozott szerelő vagy felhasználó kezében válhat valódi eszközzé, ezért szakkereskedéseinkben szakmailag felkészült kollégák dolgoznak, és folyamatosan szakmai oktatásokat szervezünk partnereink részére.

A Merkapt Zrt. számára fontos a környezettudatosság és a környezetvédelem mellett az egészséges, aktív, sportos életmód támogatása. Ennek szellemében hoztuk létre a Merkapt Maraton Team Sportegyesületet, melynek célja a kiemelkedő egyéni teljesítmények mellett a tömegsport és szabadidős sporttevékenységek támogatása. Támogatott sportolóink között a teljesség igénye nélkül olyan figyelemreméltó tehetségek szerepelnek, mint a világbajnok Magyar Rafting Csapat, az olimpiai kvalifikációt szerzett Risztov Éva úszónő, az Európa bajnok kenus, Németh Szabolcs.

A 2007-ben útnak indított rendezvénysorozat, a Nagy Sportágválasztó évente két alkalommal (tavasszal és ősszel), immár Budapest mellett 16 vidéki városban is  megrendezésre kerül. A Nagy Sportágválasztó 2011-ben több mint 90.000 gyermek és felnőtt számára biztosította az egyes sportágak ingyenes, szakmai edzővel irányított gyakorlati megismerésének lehetőségét.

Büszkék vagyunk az elmúlt 20 év eredményeire és arra, hogy a mögöttünk álló évek alatt számos beruházás valósult meg cégünk által forgalmazott termékek beépítésével.

merkapt.hu