Kézmű Nonprofit Kft.

Kézmű Nonprofit Kft.A Kézmű Nonprofit Kft., Magyarország legnagyobb állami tulajdonú könnyűipari vállalata 1953 óta szolgálja ki a magyar és nemzetközi konfekció- és bőrdíszműipart, de nagytételben készít vegyesipari termékeket és sportszereket is hazai, illetve külföldi megrendelésre. 2010-ben mind megbízás, mind árbevétel tekintetében kiemelt partnerünk az IKEA, de megtalálhatóak partnereink között a világ legismertebb elitmárkái, Európa patinás nevű butikjai is.

Társaságunk életében 1980-ban történt jelentős változás, amikor is megkapta a megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztató célszervezeti kijelölést, amely azóta is meghatározója és jellemzője a cégnek.

Jelenleg 96 telephelyen közel 4500 főt foglalkoztatunk, munkatársaink mintegy 3/4-e megváltozott munkaképességű dolgozó. Itt jegyeznénk meg, hogy a Kézmű Nonprofit Kft számára évek óta fontos feladat az intézetek részére hasznos, kereskedelmi árbevételt hozó tevékenység felkutatása.

2010-ben 6,020 Mrd Ft-os nettó árbevétellel, 96 telephellyel, 4000 fő foglalkoztatásával – akik közül több mint háromezren megváltozott munkaképességűek! – az egyik legjelentősebb az állami tulajdonban lévő cégek sorában.

Üzletágaink:

  • Konfekció és formaruha
  • Bőrdíszmű
  • Winner (sportszerek, játékok)
  • Vegyesipari termékek

Minőségünk folyamatos szinten tartásával és javításával, környezettudatos termelésünkkel, egyre több, magasan képzett munkavállalóval igyekszünk növelni a bérmunka arányát és a termelés volumenét.

www.kezmu.hu