KÉZMŰ és ERFO Közhasznú Nonprofit Kft-k

KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.
ERFO Közhasznú Nonprofit Kft.

A KÉZMŰ és az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft-k – amelyek közel 65 éve Magyarország legnagyobb, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társaságai – 2015 májusától közös vezetéssel és integrált szemlélettel működnek. Az országszerte több mint 120 telephelyen több mint 6000 fő munkavállalót foglalkoztatunk, akik 80%-a megváltozott munkaképességű.

Mindkét állami szervezet foglalkoztatáspolitikai célja, tevékenységének meghatározója a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása, a sikeres és tartós nyílt-munkaerőpiaci elhelyezkedésük elősegítése. Integrált módon valósítják meg a fogyatékos és a megváltozott munkaképességű munkatársak foglalkoztatását, kiemelt hangsúlyt fektetve az egyéni foglalkoztathatósági szempontok érvényesítésére.

A rendkívül gazdag termékpalettáról a legjelentősebbek a bőr-, a konfekció- és lakástextil-, a sportszer-, a papír és csomagolás, a seprű- valamint a nyomdai termékek. Bérmunkában több fiatal magyar divattervezőnek és számos nemzetközi nagyvállalat részére teljesítenek megrendeléseket.

www.erfo.hu
www.kezmu.hu