Geers Hallókészülék Kft.

Geers Hallókészülék Kft.A GEERS nagyothallással élőknek kínál megoldást. Az emberek az igényeiket, a vágyaikat, a másokkal létrehozott kapcsolataik révén valósítják meg, a kommunikáció lehetősége az alapja a családi és társadalmi kötelékek kiépítésének. Ezért szeretné a GEERS mindenki hallását a lehető legoptimálisabbá tenni.

Cégünk tradíciója: Magyarországon cégünknek két évtizedes tapasztalata van ügyfelei hallása és teljes életörömének visszaadásában.

A GEERS szakképzett audiológusai egy kompetens, speciálisan szakképzett csoport. Nap mint nap a GEERS szakembereiként adnak tanácsot és nyújtanak segítséget. Céljuk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és terméket nyújtsák, alkalmassá téve ügyfeleink egyéni igényeihez és lehetőségeihez.

Modern termékeknél többet adunk. Ügyfeleinknek az összes megoldások közül a legideálisabbat kínáljuk: hatékony, egyszerű, és mindenki által megfizethető. Többet adunk egy egyszerű, technikailag alkalmassá tett készüléknél – a piacon egyedüliként biztosítjuk Önöknek:

  • A megelégedettség garanciáját. A megvásárolt termékekkel maximálisan meg lesznek elégedve, illetve garantáljuk a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül a teljes összeg visszafizetését.
  • A részletfizetési lehetőséget. Ügyfeleink a kiválasztott termékre, kamatmentes részletfizetést igényelhetnek.
  • A szerviz garanciát. A legjobb szakemberek és a készülék gyártásáért felelős személyek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

www.geers.hu