Fővárosi Vízművek Zrt.

Fővárosi Vízművek Zrt.A Fővárosi Vízművek Zrt. 147 éve gondoskodik Budapest és számos fővárosi környéki település ivóvízellátásáról. Tevékenységünk 2004-ben szennyvíztisztítással, illetve csatornahálózat-üzemeltetéssel is bővült. Az elmúlt közel másfél évszázad alatt társaságunk hatalmas utat tett meg. A hajdan még gőzgépekkel működő vízmű-telepeket modern, az ivóvíz-szolgáltatás és szennyvízkezelés egyre szigorúbb követelményeit kielégítő, automatizált létesítmények váltották fel.

Munkatársaink minden erőfeszítése arra irányul, hogy a társaságunk elé tűzött stratégiai célnak megfelelően tevékenységünk minden területén magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, és kiváló minőségű ivóvízzel lássuk el kétmillió honfitársunkat.

Egy hosszú távon és felelősen gondolkodó víziközmű-szolgáltató cég azonban nem csupán szolgáltat, de felelősséggel tartozik a környezet, a társadalom és munkavállalói iránt is. Azért, hogy közel 1800 munkatársunk a vállalat által megfogalmazott közös elvek mentén, elkötelezetten és elégedetten végezhesse munkáját, jelentős béren kívüli csomagot nyújtunk Cafeteria-rendszer, üdülési, sportolási és rekreációs lehetőségek, szociális juttatások formájában.

A 2014-es év folyamán meghirdettük a „Sokszínű Vízmű” programot, melynek keretében kifejezetten megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatását tűztük ki célul az új, illetve be nem töltött pozíciók esetében. Jelenleg vízmű-gépkezelő, vízóra-leolvasó és ügyfélszolgálati ügyintéző munkakörben várjuk az érdeklődők jelentkezését.

Fővárosi Vízművek weboldala